second chef/seconde chef
Appellation affichée sur indeed.com -
Sous Chef
Publiée le
09 octobre 2024
par
Renseignements sur l’employeur
Beso Montreal
Renseignements sur l’emploi
*Sous Chef Overview*We are looking for a professional Sous Chef to be the second in command in our kitchen, following our Executive Chef?s specifications and guidelines. The ideal candidate will employ his/her culinary and managerial skills in order to play a critical role in maintaining and enhancing our customers? satisfaction. The role of Sous-Chef is hands-on, by cooking the kitchen and by creating a culture that revolves around the experience and enjoyment of food.
*RESPONSIBILITIES*
? Help in the preparation and design of all food and drinks menus;
? produce high-quality plates both design and taste;
? ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards;
? fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary;
? resourcefully solve any issues that arise and seize control of any problematic situation;
? manage and train kitchen staff, establish schedule and assess staff?s performance;
? order supplies to stock inventory appropriately;
? comply with and enforce sanitation regulations and safety standards;
? maintain a positive and professional approach with coworkers and clients.
*REQUIRMENTS*
? 3+ years of experience as a Sous-Chef or similar leadership role;
? understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures;
? excellent record of kitchen and staff management;
? accuracy and speed in handling situations and providing solutions;
? familiar with industry?s best practices including health and safety regulations;
? basic working knowledge of various computer software programs;
? MAPAQ certified;
? Culinary DEP or comparable certification/experience.
*WHO ARE WE?*
*Beso Montreal is one of the leading kosher food service providers in Montreal, with a reputation for amazing quality, service and, of course, excellent cuisine! We pride ourselves on our attention to detail and the ability to amaze our clients, event after event, day after day. Our workforce is made up of a diverse group of individuals from all backgrounds and lifestyles who each bring their talent and enthusiasm to the job every day. If you are interested in learning, creating meaningful connections, being part of events that our clients will remember for a lifetime, join us and grow your career with one of the many opportunities at Beso Montreal!*
*\*\*CANDIDATES WHO RESIDE IN THE GREATER-MONTREAL AREA AND WHO MEET ALL JOB REQUIREMENTS ONLY PLEASE*
\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*
Sous Chef: aperçu
Nous recherchons un sous-chef professionnel qui sera le commandant en chef de notre cuisine, conformément aux spécifications et aux directives de notre chef exécutif. Le candidat idéal utilisera ses compétences en matière de cuisine et de gestion pour jouer un rôle essentiel dans le maintien et l?amélioration de la satisfaction de ses clients. Le rôle du sous-chef est pratique, en cuisinant la cuisine et en créant une culture qui tourne autour de l'expérience et du plaisir de la nourriture.
*RESONSIBILITES*
? Aide dans la préparation et la conception de tous les menus de nourriture et de boissons;
? produire des assiettes de haute qualité, à la fois en design et gustatives;
? veiller à ce que la cuisine fonctionne à temps et dans le respect de nos normes de qualité;
? remplace le chef exécutif dans la planification et la direction de la préparation des aliments, le cas échéant;
? résoudre de manière ingénieuse tous les problèmes qui surviennent et prendre le contrôle de toute situation problématique;
? gérer et former le personnel de cuisine, établir un horaire de travail et évaluer les performances du personnel;
? commander les fournitures pour stocker les stocks de manière appropriée;
? respecter et appliquer les réglementations sanitaires et les normes de sécurité;
? maintenir une a
-
EmplacementMont-Royal, QC
-
Renseignements sur le lieu de travail
Sur place
-
Salaire40 000 $YEAR par année
-
Conditions d’emploi
PermanentTemps plein
-
Commence dès que possible
- postes vacants
1 poste vacant
- Source
indeed.com
#9480282527
Avis important : Cette offre d’emploi a été fournie par un site partenaire. Le Guichet-Emplois n’est pas responsable de ce contenu.
Signaler un problème avec cette offre d’emploi
Merci de votre aide!
Vous ne recevrez pas de réponse. Pour toute question, s’il vous plaît contactez-nous.